Kokous- tai virkistyspäivä Sipoon tai Porvoon saaristossa.

Kalastamaan saaristoon ylellisellä Minor 34 Offshore -veneellä tai suurhauen pyyntiin Buster L ja Buster XXL -veneillä.

Elämysmatkat, kalastusmatkat, kalastusretket, virkistyspäivät, kalareissut...

Asiakkaamme ovat kokeneet mieleenpainuvia luontokokemuksia järjestämillämme kalastus- ja meriretkillä jo vuodesta 2000 alkaen.

Lähde viettämään kokous- tai virkistyspäivää Sipoon tai Porvoon saaristoon innovatiivisessa ympäristössä. Käytössämme on lukuisia laadukkaita tukikohtia kokoustiloineen ja saunoineen. Herkulliset illalliset nautitaan kauniissa merellisissä maisemissa. Lähdöt saaristoon vaikkapa Helsingin keskustasta huippunopealla veneellämme.

Pääset myös kalastamaan herrasmiesmäisesti hulppealla Minor 34 Offshore veneellämme. Vaihtoehtoisesti suurhauen pyynnissä käytämme pienempiä Buster-veneitä. Kalastusreissun kruunaa sauna ja illallinen valitsemassasi saaristotukikohdassa. Kautemme alkaa keväällä heti jäiden lähdön jälkeen ja jatkuu myöhäiseen syksyyn.

 

Pääkaupunkiseudun
merimatkat & kalastusreissut

Järjestä kokous saaristossa tai lähde huippuluokan kalastusreissulle Minor Offshore veneellä!Lue lisää

 

Risteile aidolla höyrylaivalla
Kokouspaketti Saimaalla

Saimaa on mielestämme maailman kaunein järvialue. Siellä voit aidosti tuntea, mitä tarkoittaa tila, rauha ja hiljaisuus. Vesi Saimaalla on kristallin kirkasta ja monin paikoin jopa täysin juomakelpoista.

Lue lisää

 

Uutta ja vanhaa samalla
Saimaan risteilyllä

Tällä superristeilyllä yhdistetään uutta ja vanhaa, kanavaa ja suuria selkiä, hiljaisuutta ja oopperaa.


Lue lisää

 

Miksi valita meidät?

  • Olemme kokenut ja luotettava reissujen järjestäjä. Positiivista asiakaspalautetta olemme keränneet jo vuodesta 2000 alkaen
  • Kauttamme saariston viihtyisimmät kokous- ja saunatilat sekä maittavimmat illallisherkut
  • Liikumme huippuluokan kalustolla
  • Teemme retkipäivän sinulle helpoksi. Aktiviteetit toteutamme sovitun mukaisina. Huolehdimme mahdolliset kalastusluvat, tarjoilut ja kuljetukset. Sinun tehtäväsi on olla mukana ja nauttia